Reacties over de Ontspanningsmassage 

Reactie plaatsen

Reacties

Marco
2 jaar geleden

Vanmiddag een erg prettige en goede massage ontvangen van Wilco. Naast dat de massage goed was, is Wilco een prettig persoon in de omgang & voel je je snel op je gemak. Aanrader!

Ibrahim
2 jaar geleden

Kom regelmatig bij Wilco, gisteren weer geweest. Elke keer als je denkt dat het niet beter kan, is de massage weer nóg beter dan de vorige keer.

Wilco is erg vriendelijk, stelt je snel op je gemak maar is bovenal een erg goede masseur die goed luistert naar je wensen. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen en ga hier zeker nog veel vaker naartoe! Een absolute aanrader!

Bert
2 jaar geleden

Vandaag bij een reuze aardige Wilco geweest.
Professioneel en alles goed verzorgd en schoon.
Een aanrader!

Joris
4 jaar geleden

Dat was een indrukwekkend goede massage! Ik heb al best wat jaren massage ervaringen opgedaan en de massage van Wilco is echt heel erg goed: dankzij de afwisselende technieken die hij gebruikt, de combinatie van kracht en stevigheid en met momenten ook weer zacht en ontspannend, dat alles op een goed verzorgde locatie door een zeer aangename en fijne masseur. Een absolute aanrader!

Jovi
4 jaar geleden

Vandaag voor het eerst geweest bij Wilco en heb een mooie aanraking ondergaan.Echt een aanrader. Wilco is een heel lief mens met gouden handen en ziet heel verzorgd uit. Ik ga zeer zeker binnenkort weer bij hem terug

Richard
4 jaar geleden

Gisteren voor het eerst twee uur lang mogen genieten van een ontspannende massage. Meteen een vervolg afgesproken, hier kom ik graag terug. Schoon, verzorgd en klantgericht. Echt een aanwinst, blij dat ik Wilco heb leren kennen.

Sas
4 jaar geleden

Ik kreeg een heerlijke, 45 min durende, ontspanningsmassage. Erg fijn dat de niet gemasseerde delen bedekt blijven met een handdoek en dat de handen tijdens de massage steeds lekker warm aanvoelen op je lichaam! Door een rustgevend muziekje hangt er een relaxte en ontspannen sfeer en kun je optimaal genieten! Ik kom zeker een keertje terug.

Rating: 4.5833333333333 sterren
12 stemmen

Raad ik deze massage een vriend of vriendin aan?

Maak jouw eigen website met JouwWeb